RÓLAM

Kovács Évi vagyok az Évi Fehérnemű tulajdonosa

Felsőfokú pedagógus diplomával, felsőfokú pénzügyi – , értékesítési végzettséggel és 14 éves szakmai, értékesítési tapasztalattal rendelkezem. Ügyfélalapú, igénycentrikus értékesítést oktattam piacvezető pénzügyi cégeknél … de valami sajátot akartam … olyat, ami boldogságot csempész az otthonokba, olyat, ami elégedettséget csal az arcokra, olyat, ami bonyolult és mégis nagyon egyszerű, olyat, ami szerethető, olyat, ami apróság és mégis életeket formál … Fehérneműt …

Vállalkozásom 2020 tavaszán indult, a világjárvány legnehezebb időszakában. Akkor és most is úgy gondolom, hogy településtől, lakóhelytől függetlenül minden hölgynek és úrnak, férfinak és nőnek, dolgozó anyának és apának joga van a kényelmes, minőségi, szép, stílusos fehérneműhöz.

Ezért indult vállalkozásom a kis településeken történő piaci értékesítéssel. Munkám során azonban – vásárlóim részéről – igény támadt arra, hogy a fehérneműt segítséggel, tanácsadással megpróbálhassák és, hogy a széles skálán mozgó termékpaletta minden egyes darabja bemutatásra kerüljön egy igényesen kialakított, kellemes környezetben.

Így nyílt meg 2021 márciusában a kondorosi Bemutatóterem. A Bemutatóteremben főként egyedi fehérneműk, alsók, melltartók kaptak helyet, illetve szexi, erotikus jellegű, alkalmi fehérneműk, melyeket diszkrét környezetben nézhet át az erre nyitott vásárló.  A Bemutatóterem kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható.

Mint tulajdonos nagyon fontosnak tartom, hogy Vásárlóm elégedetten térjen haza az általa kiválasztott fehérneművel – legyen az egy hétköznapi viselet vagy akár egy romantikus estére szánt különleges szett! Mindehhez azonban időre, próbára egy kellemes beszélgetésre, hozzáértő tanácsadásra – VIP kiszolgálásra, diszkrécióra van szükség. A Bemutatóteremben nincs sorban állás.

Mottóm: „Stílus és Szépség” – egy olyan szigetet alakítottam ki a Bemutatóteremben, ahol a fókuszt Vásárlóim kényelmére helyeztem, hogy minden egyes alkalommal megtaláljuk az életviteléhez, testalkatához vagy éppen aktuális kedvéhez illő, színű, stílusú fehérneműt.

Számomra Vásárlóim megelégedettsége a legfontosabb!

Büszke vagyok továbbá arra is, hogy J.Press márkakereskedésként osztozhatom a világcég hivatásában, mely szerint „megbízható minőséggel, jó ár – érték aránnyal és széles választékkal gondoskodunk arról, hogy vásárlóink valamennyi élethelyzetéhez megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb zoknit és fehérneműt”

Találkozzunk személyesen a Bemutatóteremben!

Egyeztess időpontot!

Várlak!

Segítek, hogy gyönyörűnek érezd magad!